El projecte

ARANTEC ENGINHERIA, fundada el 2006, ha basat la seva activitat fins al 2010 en el sector de la consultoria i els serveis d'enginyeria, com poden ser: projectes i direccions d'obra d'enginyeria civil, legalitzacions d'activitat, disseny d'instal • lacions tècniques, topografia, estudis mediambientals, estudis d'hidrologia, projectes d'arquitectura …

A partir del 2011, els fundadors de Arantec, Eisharc Jaquet i Enric Vidal, decideixen donar un altre rumb i enfocar el seu projecte d'empresa a la innovació. Promouen el desenvolupament d'una tecnologia pròpia 'spin-off' per oferir uns valors nous als clients i que, també, representin un avanç tecnològic per a la societat. foto-eisharc-smartyplanet Eisharc JaquetEnginyer Industrial
Administrador i CEO
foto-quique-smartyplanet Enric VidalEnginyer de Monts
Administrador i CTO

Des de llavors, s'ha dut a terme una gran inversió en R + D i el resultat d'és aquest esforç ha estat una àmplia gamma de productes tenológicos registrats com SmartyPlanet ©, els quals permeten d'una manera senzilla la monitorització on-line de sensors remots i aporten als usuaris una millora de la seva qualitat de vida, una reducció en les despeses de les seves activitats productives, un millor coneixement dels seus recursos, així com un augment de la seguretat davant riscos naturals. Actualitat Universitària La visió d'Arantec passa per la consolidació dels projectes internacionals iniciats a França, Colòmbia, Mèxic, Panamà i Andorra, i convertir Smartyplanet © en un referent d'innovació tecnològica, creada en el territori i amb presència internacional.

Xarxes de Sensors sense fil per Smart Cities.

Crea, connecta i comparteix dades amb el món de manera fàcil i ràpida.

sensoritza ilu-smarty-pasos-1

Instal·la els Smarties en tan sols uns minuts, sense coneixements tècnics. Els sensors comencen a registrar dades automàticament.

connecta ilu-smarty-pasos-2

Les dades recollides pels Smarties s'emmagatzemen a la Núvol segura de SmartyPlanet, i d'aquí s'envien a l'aplicació web en temps real.

comparteix ilu-smarty-pasos-3

Els usuaris poden visualitzar, gestionar, crear alertes i compartir les dades en xarxes socials, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Smarty Meteo és un producte de SmartyPlanet
Visiti la nostra web per obtenir informació de tots els nostres productes:

logo-smartyplanet

Premis i reconeixements

logo-oim Smarty Snow ha estat seleccionat com un projecte innovador en xarxes de sensors en línia per l'Open Innovation Marquet Place en el marc del Biz Barcelona 2013 .

logo-sce Smarty River ha estat seleccionat com a projecte punter per l'Open Innovation Marquet Place, en el marc de Smart City Expo Barcelona 2013.

logo-global Seleccionada per a la participació en el Programa d'Acceleració Empresarial de Global Lleida 2014.

logo-emergencies Seleccionat per a col·laborar a les II Jornades d'emergències del Pirineu de Sort.

logo-gdg Arantec Enginheria seleccionada per participar a la Hackathon Arduino 2013 del Google Developers Group de Lleida.

El teu navegador no suporta animacions CSS. Pots utilitzar navegadors com Firefox, Chrome, Opera o Safari..